Home / Rheden-Regiobode / Thema-avond over klimaatverandering

Thema-avond over klimaatverandering

ROZENDAAL – Op woensdag 2 oktober wordt er in de Serre van Rozendaal een thema-avond over klimaatverandering gehouden. Rosendael’74 heeft Margot Ribberink uitgenodigd om te komen spreken over klimaatverandering. Inwoners van Rozendaal zijn welkom om te komen meepraten. Meteoroloog Margot Ribberink komt uitleggen wat inwoners van Rozendaal kunnen doen om de gevolgen van de klimaatverandering te beperken. Margot was jarenlang weervrouw bij onder andere RTL 4 en Omroep Gelderland. Zij zet zich momenteel in voor duurzaamheid in Gelderland en geeft regelmatig lezingen over klimaatverandering. Inloop is vanaf 19.30 uur, het programma start om 19.45 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan via info@rosendael74.nl.

Lees ook

Gewelddadig treffen in Thorbeckestraat

DIEREN – In de vroege ochtend van zondag 12 juli is er een gewelddadig incident …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.