Home / Doesburg-Regiobode / Tapasgeuren en flarden tangomuziek

Tapasgeuren en flarden tangomuziek

DOESBURG – Op zondag 15 september om 15.00 uur spelen violiste Quirine van Hoek en accordeoniste Ellen Zijm muziek van hun album De Thuiskomst in Spanje. Het duo voert de luisteraar mee naar Iberische plaatsjes, waar tapasgeuren en flarden tangomuziek over het dorpsplein waaien. Van Hoek en Zijm leerden elkaar kennen op de middelbare school en ontdekten in de muziek een grote gedeelde passie. De combinatie van hun instrumenten bleek verrassend veel mogelijkheden te bieden en een duo was geboren. Tickets zijn verkrijgbaar via de website of bij VVV Doesburg.

Lees ook

Ik vind: Te weinig ruimte voor groen in Doesburg

Gemeente Doesburg gaat rigoureus kappen in de wijk Molenveld. Zo’n 70 bomen moeten het veld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.