Home / Doesburg-Regiobode / Talenten laten zich zien in Hummelo

Talenten laten zich zien in Hummelo

HUMMELO – De open plek achter de kerk in Hummelo was zaterdag weer het toneel voor allerlei talenten. Tijdens het Open Podium traden diverse artiesten op. Er waren ingetogen kleine liedjes te horen van singer-songer-writers, maar er was ook een complete band en een dansgroep te zien. De wapperende vlaggetjes, het aanwezige zonnetje en de bonte verzameling aan optredens die elkaar opvolgden, zorgden ook deze vierde editie voor een festivalsfeertje. Dit jaar waren daar een aantal rollende keukens aan toegevoegd met tosti’s en pizza’s. Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo, die activiteiten organiseert in het dorpshuis en in en rondom de dorpskerk.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.