Home / Rheden-Regiobode / Strijland Open tennistoernooi

Strijland Open tennistoernooi

RHEDEN – RTC de Laak in Rheden hield in de week van 19 tot en met 25 augustus het Strijland Open tennistoernooi. De hele week waren er leuke wedstrijden te zien met in het weekend de spannende finales. Hoofdsponsor van dit toernooi was Pannekoekhuis Strijland die de deelnemers elke dag met heerlijke hapjes en maaltijden verzorgde. De grote verloting op vrijdagavond was een groot succes. Al met al kijkt de club terug op een geslaagd toernooi met veel deelnemers uit de regio.

Lees ook

Meditatieavonden in Rhedense Dorpskerk

RHEDEN – Per dinsdag 21 januari gaat een serie van tien meditatieavonden van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.