Home / Nieuws / Storm zet Carolinafestival stil

Storm zet Carolinafestival stil

DIEREN – De korte maar hevige storm van afgelopen zaterdagavond heeft het Carolinafestival in het Dierense Carolinapark flink getroffen. In overleg met de brandweer en de politie heeft de organisatie het festival na 21.00 uur moeten stopzetten. “Een halfuur voordat de storm over het park heentrok, zijn we actie gaan ondernemen. We hebben foodtruckhouders geïnformeerd dat ze de boel moesten afdekken en bezoekers gevraagd te gaan schuilen. Een aantla mensen ging naar huis, maar een ander deel niet”, vertelt Han Vaessen van de organisatie. Er kwamen uiteindelijk delen van bomen en takken naar beneden en een deel van de verlichting werd uitgeschakeld. Vaessen was teleurgesteld: “Het was zonde want het feest zat er goed in.”

Foto: Carolinafestival

Zie ook pagina 21

Lees ook

Lekker spelen tijdens buitenspeeldag

EERBEEK – Op woensdag 23 september werd de straat in Eerbeek en Brummen even teruggegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.