Home / Doesburg-Regiobode / Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne 2019 van start

Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne 2019 van start

REGIO – Alle leden van Rabobank Graafschap mogen van donderdag 5 tot en met 19 september stemmen op hun favoriete club. Zij beslissen hoe de totale bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne, die bestaat uit een bedrag van 150.000 euro, wordt verdeeld.

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Graafschap inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven in ons werkgebied. Klanten met een lidmaatschap van Rabobank Graafschap kunnen hun stem uitbrengen op de deelnemende vereniging(en) of stichting(en) die zij willen ondersteunen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging of stichting van de bank ontvangt .

Als Supporter van Achterhoekse Sport en Cultuur steunt Rabobank Graafschap veel culturele en sportieve initiatieven en organisaties op verschillende manieren, zodat ze behouden blijven voor alle Achterhoekers. Met de Rabobank Clubkas Campagne geeft Rabobank Graafschap verenigingen en stichtingen in de eigen regio een financieel steuntje in de rug. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne is te vinden op: www.rabobank.nl/graafschap en stemmen kan via www.clubkascampagne.nl/graafschap/clubkascampagne.

Lees ook

CDA Bronckhorst wil snellere afwikkeling Tozo-aanvragen

GEM. BRONCKHORST – CDA Bronckhorst roept het College van B en W op om aanvragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.