Home / Rheden-Regiobode / Spreekwoorden in de schilderijen van Brueghel

Spreekwoorden in de schilderijen van Brueghel

DIEREN – Tijdens de bijeenkomst van Vrouwen van Nu, afdeling Dieren op woensdag 4 september staat het werk van schilder Pieter Brueghel centraal. Spreker Hans Saan vertelt over de spreekwoorden en gezegden die terug te vinden zijn in een beroemd 450 jaar oud schilderij. In de taferelen zijn er meer dan honderd uitgebeeld. Sommige zijn nog steeds actueel, maar ook vertelt Saan over heel oude spreekwoorden. Deze eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Theothorne in Dieren. Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen 3 euro entree.

Lees ook

Lente in aantocht: eerste lammetje geboren

RHEDEN – De Rhedense Schaapskudde heeft vrijdag 22 januari de eerste lammetjes van het jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.