Home / Rheden-Regiobode / Spierfonds zoekt collectanten in Rheden

Spierfonds zoekt collectanten in Rheden

RHEDEN – Deze week, van 8 tot en met 14 september vindt de collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds plaats. In Rheden kan het Spierfonds nog wel collectanten gebruiken.

Halverwege de week inspringen is geen probleem, aldus de Rhedense organisator Loes van der Zwart. Mensen kunnen zich ook al opgeven voor de collecte van volgend jaar. Verschillende mensen die eerder met de collectebus rondgingen voor het spierfonds, kunnen dat nu niet meer doen. Opgeven om te collecteren in Rheden kan bij Loes van der Zwart, tel. : 026 – 8446900.

De collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Ruim 30.000 vrijwilligers gaan op pad om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.
Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor alle mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Het fonds krijgt geen overheidssteun en is afhankelijk van donaties en de inzet van vele vrijwilligers. De collecte is één van de belangrijkste inkomstenbronnen.

www.prinsesbeatrixspierfonds.nl

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.