Home / Nieuws / Seniorenwandeling op landgoed Rosendael

Seniorenwandeling op landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Om de schoonheid van een kasteellandgoed te ervaren organiseren de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen op zaterdag 21 september een seniorenwandeling op landgoed Rosendael. Deze circa 2 uur durende wandeling is speciaal op de agenda gezet voor mensen die wat minder ver kunnen of willen lopen. De boswachters nemen de wandelaars namelijk mee door het park achter kasteel Rosendael. Ze laten de tuinen en de mooie bomen zien en vertellen over de landschapsstijl en het beheer van het parkbos. Ook besteden ze aandacht aan de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, de ornamenten en de beek. Start is vanaf 14.00 uur op de parkeerplaats Rosendael. Deelname kost 5 euro persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Reserveren is niet nodig.

Foto: Floor ten Brink

Lees ook

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij VV Oeken

OEKEN – Vorige week schonken wij in deze krant aandacht aan de huldiging van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.