Home / Rheden-Regiobode / Schrijfgroep Rheden

Schrijfgroep Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 20 september start in Rheden een schrijfgroep voor beginners en gevorderden. Cursisten verbinden zich voor een jaar aan de groep en komen eens per maand bij elkaar. Journalist, tekstschrijver en schrijfdocent Marjon Weijzen inventariseert tijdens de eerste les de wensen en geeft iedere maand concrete schrijfopdrachten en feedback op de gemaakte verhalen. Inschrijven moet voor dinsdag 10 september en kan via marjonweijzen.nl.

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.