Home / Doesburg-Regiobode / Rita en Krokodil 2 in Kinderfilmhuis

Rita en Krokodil 2 in Kinderfilmhuis

DOESBURG – Op zaterdag 14 september wordt de film Rita & Krokodil 2 vertoon in het Kinderfilmhuis in het Arsenaal in Doesburg. De film begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De film is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De toegang is gratis en na afloop is er wat lekkers,
De film gaat over de 4-jarige Rita. Zij is een vastberaden kleuter en samen met haar onafscheidelijke vriendje Krokodil hebben ze altijd wat te beleven, want hun fantasie brengt ze overal naar toe. Krokodil woont in een badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in haar hoofd. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven. In de bioscoop, op het strand, nacht, Boris is jarig, in het park, zwemmen, vriendinnen, groentetuin en lente, zijn de titels van de korte filmpjes. De speelse en kleurrijke filmpjes zijn gemaakt met veel oog voor detail voor het leven van alledag en zitten vol kleine grapjes en muzikale elementen.

Lees ook

Geslaagd open huis ontmoetingscentrum De Paperclip

VELP – Op 31 augustus werd er in ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp een open …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.