Home / Rheden-Regiobode / Ringslangexcursie bij voormalig Zwembad Beekhuizen

Ringslangexcursie bij voormalig Zwembad Beekhuizen

VELP – Op zondag 8 september is er een ringslangexcursie bij het voormalige openlucht zwembad van Beekhuizen in Velp. Deelnemers gaan op pad met een ringslangexpert van Ravon en leren alles over deze ongevaarlijke slang, die leeft in het natuurgebied van Velp. Met een beetje geluk zal de slang tijdens de excursie te zien zijn, zwemmend in één van de zwembaden of liggend onder een houtstapel. Stichting Broedplaats Beekhuizen organiseert deze excursie en beheert het natuurterrein. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@zwembadbeekhuizen.nl. De kosten bedragen 3,50 euro per volwassene en 2,00 euro voor kinderen. De excursie wordt op twee tijden gegeven, het is daarom belangrijk dat in de mail wordt aangegeven bij welke cursus de voorkeur ligt. De eerste excursie begint om 10.30 uur en eindigt om 12.00 uur. De tweede begint om 12.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Een kwartier voor aanvang wordt er verzameld aan Beekhuizenseweg 93, in Velp.

Lees ook

Ravage bij aanrijding in Rheden

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden heeft donderdagmiddag 4 maart een ongeval plaatsgevonden. Even …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.