Home / Rheden-Regiobode / Presentatie nieuwe jaarprogramma Spang-Vrijzinnigen

Presentatie nieuwe jaarprogramma Spang-Vrijzinnigen

VELP – Op zondag 1 september introduceert de Sprang Vrijzinnigen, het centrum voor levensbezinning in Velp, haar jaarprogramma voor het nieuwe seizoen. Naast vieringen en lezingen worden nu ook meditaties, concerten, momenten van stilte en films aangeboden. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 11.15 uur is er inloop met koffie en thee. Tussen 11.30 en 12.30 uur wordt het lezingen-programma, aan de hand van korte videobeelden, gepresenteerd en een toelichting gegeven op de overige activiteiten. Voorafgaand aan deze presentatie is er van 10.30 tot 11.15 uur een korte viering, waarbij iedereen ook van harte welkom is.

www.desprang.nl

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.