Home / Rheden-Regiobode / PCOB/KBO contactmiddag

PCOB/KBO contactmiddag

RHEDEN – Op donderdag 12 september is de eerste PCOB/KBO contactmiddag van het nieuwe seizoen. Deze start om 14.00 uur en vindt plaats in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Tijdens deze bijeenkomst komt jachtopziener Jan Huttinga in woord en beeld vertellen over de ‘Kroonjuwelen van het Loo’. Jan Huttinga is al jaren werkzaam als jachtopziener van het Kroondomein. Daarnaast is hij een begenadigd natuurfotograaf en boeiend verteller. Op de contactmiddag laat hij beelden zien van de natuur in al haar facetten en seizoenen, afgewisseld met dierengeluiden. Toegang is gratis en koffie of thee kost 1 euro per kop.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.