Home / Doesburg-Regiobode / Padelbanen Doesburg geopend

Padelbanen Doesburg geopend

DOESBURG – Op een zonovergoten dag opende burgemeester Loes van der Meijs afgelopen zaterdag het net gereed gekomen tennis- en padelpark in Doesburg. Met steun van twee jonge tennissers onthulde ze het nieuwe logo. De burgemeester vertelde dat het prachtig gelegen park een aanwinst is voor de gemeente en dat het door een uitstekende samenwerking tussen de vereniging, de gemeente en de aannemer is gerealiseerd. Padel – een mix tussen tennis en squash – is een betrekkelijk nieuwe sport. De hele dag stonden nieuwsgierigen te wachten om ook een padelballetje te mogen slaan. Nieuwe leden meldden zich ter plaatse aan. De twee padelbanen zijn geschonken door de Gestichten van Weldadigheid en de Stichting ter bevordering van de tennissport.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.