Home / Rheden-Regiobode / Paddenstoelencursus voor beginners

Paddenstoelencursus voor beginners

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom geeft in begin oktober een korte paddenstoelencursus die bestaat uit twee lesavonden en twee excursies. Tijdens de lesavonden wordt ingegaan op de vraag wat paddenstoelen zijn. Ook wordt verteld waar gelet op moet worden als, met hulp van een paddenstoelenboek, de naam of familie van een paddenstoel opgezocht moet worden. De cursusavonden zijn op woensdag 2 en 16 oktober, in het gebouw de Klaproos in Rheden. De excursies zijn op de zaterdag 5 en 19 oktober. De kosten voor deze cursus zijn 25 euro per persoon en aanmelden kan voor 22 september bij Gerrit Lammers, 06 53553312 of via natuurcursus@ivnoostveluwezoom.nl.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.