Home / Rheden-Regiobode / Over Suriname

Over Suriname

DIEREN – Op dinsdag 1 oktober geven de heren Meulblok en Vermegen lezing bij Aquariumvereniging Hortus Aquatilis. De lezing begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Oase, in Dieren. Het onderwerp van de lezing is ‘De diamanten van het oerwoud van Suriname’. In deze presentatie nemen zij deelnemers mee naar diverse natuurparken in Suriname. Met films, foto ’s en geluiden wordt een indruk gegeven hoe de dieren daar leven. Toegang is gratis.

Lees ook

Oud papier Dieren

DIEREN – De vrijwilligers van de Dierensche Boys halen zaterdag 7 december vanaf 8.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.