Home / Brummen-Regiobode / Oude tijden herleven tijdens stoomtreinfestival

Oude tijden herleven tijdens stoomtreinfestival

LOENEN – Afgelopen weekend konden treinliefhebbers hun hart ophalen tijden het stoomtreinfestival ‘Terug naar Toen’ van VSM. Bij het museumdepot in Beekbergen en op station Loenen was een festivalterrein ingericht. Kinderen konden in Loenen een ritje maken in de draaimolen of in een miniatuurtreintje. Echte publiekstrekkers waren de echt werkende stoomwalsen, stoomtractoren en een zaagmachine. Bezoekers konden ook zelf een ritje maken in een echte stoomtrein. De hele dag reden treinen via Eerbeek naar Dieren en via Beekbergen naar Apeldoorn.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Korfballen in het donker

RHEDEN – Vrijdag 3 januari werd bij korfbalvereniging Rheko in Rheden de vijfde editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.