Home / Rheden-Regiobode / Orgelmuziek in de Dorpskerk van Rheden

Orgelmuziek in de Dorpskerk van Rheden

RHEDEN – Dit jaar worden in de maand september drie orgelconcerten gegeven op de beroemde Meere orgels van de Dorpskerk in Rheden. Op zaterdag 7 september opent Johan Luijmes deze serie. Zijn programma bestaat uit werken van onder anderen Arvo Pärt en Johan Sebastiaan Bach. Johan Luijmes is een graag geziene en gehoorde gast in Rheden. Hij studeerde orgel aan de Hogeschool voor Kunsten in Arnhem en voltooide hier zijn opleidingen orgel en kerkmuziek bij Bert Matter. Het concert begint om 19.30 uur en entree kost 7,50 euro. De andere twee concerten in deze serie zijn op zaterdag 14 en 21 september. Dan bespelen Piet Cnossen en Wim Roelfsema de Meere orgels van de Dorpkerk.

Lees ook

Bijeenkomst sociale energietransitie

RHEDEN – Op 23 juni om 20.00 uur houdt de PvdA-afdeling Rheden in samenwerking met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.