Home / Rheden-Regiobode / Opruimingsactie kledingbank Dieren

Opruimingsactie kledingbank Dieren

DIEREN – Om ruimte te maken voor de wintercollectie, houden de medewerkers van de kledingbank in Dieren een unieke opruimingsactie. Op zaterdag 7 september kan iedereen gratis 10 stuks kleding uit komen zoeken in het Duynhuis, in Dieren. Het gaat om leuke, eigentijdse tweedehands kleding in dames-, heren- en kindermaten. De kledingbank zal op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur open zijn voor deze actie. Iedereen die geïnteresseerd is in leuke tweedehands kleding is van harte welkom. Een Gelrepas is niet nodig.

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.