Home / Rheden-Regiobode / Openluchtdienst kasteeltuin van Middachten

Openluchtdienst kasteeltuin van Middachten

DE STEEG – Op zondag 1 september wordt weer de jaarlijkse oecumenische openluchtdienst gehouden in de tuin van Kasteel Middachten. De dienst begint om 10.00 uur en de voorganger is pastor J. Nijrolder uit Rheden. Het thema van deze dienst is; ‘Zien……en bewogen worden’ en de muzikale begeleiding wordt verleend door muziekvereniging Excelsior van Ellecom/De Steeg. Tijdens de dienst is er kindernevendienst en oppas. Na afloop wordt er koffie, thee en limonade aangeboden door de graaf van Middachten. Om zeker te zijn van een zitplaats wordt aangeraden zelf een klapstoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Dorpskerk in Rheden. Bij alle kerken staat die ochtend aangegeven waar de dienst is.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.