Home / Doesburg-Regiobode / Opening yogastudio Doesburg

Opening yogastudio Doesburg

DOESBURG – Op zondag 1 september opent yogadocent Marieke Poos officieel en feestelijk haar yogastudio Yoga in Aandacht en Eenvoud in Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Behalve de feestelijke openingsactie van burgemeester Loes van de Meijs van Doesburg is er tussen 15.00 en 17.00 uur tijd voor een hapje en drankje, sfeervolle muziek en verschillende sprekers. Op zaterdag 14 september is er op de yogazolder tussen 15.00 en 17.00 uur een open middag. Ook dan is iedereen van harte welkom. Het Arsenaal is te vinden aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg.
foto: Robbin van Turnhout Fotografie

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.