Home / Brummen-Regiobode / Opening nieuwe locatie BSO in Empe

Opening nieuwe locatie BSO in Empe

EMPE – BSO de Bonte Bende, een onderdeel van kinderdagverblijf Ut Trepke, heeft onlangs een BSO locatie geopend in het gemeenschapshuis ’t Oortveld in Empe.Door de toename van het aantal kinderen was er behoefte aan meer ruimte.
Door de bestuursleden en vrijwilligers van ’t Oortveld is hard gewerkt om een prachtige ruimte te creëren waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Voor de BSO kinderen is er binnen een heerlijke grote ruimte maar ook achter ’t Oortveld is het grote voetbalveld een geweldige plek om te spelen. Daarnaast is het een groot voordeel dat BSO de Bonte Bende locatie ’t Oortveld tegenover de OBS J.H. Isings school zit en de kinderen alleen nog maar de weg over hoeven te steken om op de BSO te komen.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.