Home / Rheden-Regiobode / Open dag Willem de Zwijger

Open dag Willem de Zwijger

RHEDEN – Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden zet voor de vierde maal de deuren open voor publiek, op zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 15.00 uur. Dit jaar is het thema Samen. Het Dorpshuis is van en voor iedereen. Van gezellig samen koffie drinken tijdens de inloop op woensdagmiddag, yoga op de maandag en dinsdagavond, het Rhedens maal tot de mogelijkheid voor het volgen van verschillende muzieklessen.
Tijdens de open dag zijn er verschillende stands, geeft Danzooi een demonstratie, staat er een stoelmasseur klaar en er is een Rad van Fortuin met leuke prijzen van de lokale middenstand waarvoor het Dorpshuis iedere bezoeker het eerste lootje cadeau geeft.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.