Home / Doesburg-Regiobode / Open dag wijnboerderij ‘t Heekenbroek

Open dag wijnboerderij ‘t Heekenbroek

DREMPT – Op zondag 8 september is er van 12.00 tot 18.00 uur een open dag bij wijnboerderij ‘t Heekenbroek in Drempt. Van speciaal voor deze open dag geoogste Solaris druiven wordt een ‘Federweisser’ of, vrij vertaald, ‘veertjeswijn’ gemaakt en er is livemuziek van Djoekbox. De hapjes worden verzorgd door Kaasmakerij Köning uit Zevenaar en ‘Marie wat eten we vandaag’ uit Drempt en IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo zorgt voor ijs. Door de wijngaard loopt een informatiepad en om 14.00 en 16.00 uur is er een wijnproeverij, met uitleg van wijnboer Job.

www.heekenbroek.nl

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.