Home / Rheden-Regiobode / Open dag filosofiecursussen

Open dag filosofiecursussen

DIEREN – Op zaterdag 7 september houdt Denkkracht.nl een open dag voor iedereen die wil filosoferen. Het uitgangspunt van de cursussen van Denkkracht.nl is, dat er aan de hand van ‘grote’ denkers op zoek wordt gegaan naar wat iemand belangrijk vindt. Niet alleen passief kennis opdoen door naar een docent te luisteren, maar vooral ook zelf nadenken over antwoorden. Iedere cursusavond bevat naast een inleiding ook veel ruimte voor een gezamenlijk filosofisch gesprek. De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de Dierense Toren.

www.denkkracht.nl

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.