Home / Rheden-Regiobode / Open dag De Bundel

Open dag De Bundel

DIEREN – Op zaterdag 7 september is er een open dag in het gebouw van De Bundel. In het vernieuwde multifunctionele gebouw laten de Bibliotheek Veluwezoom, Cultuurbedrijf RIQQ, de gemeente Rheden, de Speel-o-theek en de Rabobank zien wat ze in huis hebben. Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten waaraan gratis deelgenomen kan worden. Geïnteresseerden kunnen terecht van 10.00 tot 16.00 uur. Het programma is te vinden op www.bibliotheek veluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.