Home / Rheden-Regiobode / Open dag bij fit20 in Velp

Open dag bij fit20 in Velp

VELP – Zaterdag 7 september houdt fit20 aan de Hoofdstraat in Velp een open dag. Van 11.00 tot 15.00 uur zetten Gera Vermeulen en haar collega Willem van Maanen de deuren open en beantwoorden zij alle vragen.

”Wie gezond ouder wil worden moet bewegen, dat is zoveel als zeker. Maar alleen daarmee ben je er niet. Wie fit en sterk wil blijven moet zijn spierkracht trainen. Die neemt namelijk vanaf je 25e levensjaar af”, weet Gera Vermeulen van fit20 in Velp. ”Daarom moet je je spierkracht versterken en onderhouden, want spierkracht heb je overal voor nodig, stelt zij. En dat kan al in slechts 20 minuten per week.” Bij fit20 wordt getraind in gewone kleren in een gekoelde studio. “Wij bieden een volledig trainingsprogramma waarin je in slechts 20 minuten tijd je grootste spiergroepen traint. Je traint circa 2 minuten per spiergroep. Wanneer je tegen spierfalen aanzit, coacht de personal trainer je om dat állerlaatste beetje inspanning te leveren. Omdat je kort en intensief traint is één keer per week trainen voldoende. Even ter vergelijking: wil je hetzelfde resultaat in de sportschool behalen dan moet je drie keer per week anderhalf uur trainen. Je traint bij fit20 altijd op afspraak in een rustige setting, met maximaal twee personen tegelijk, zonder spiegels en muziek. We passen het trainingsprogramma aan op de persoonlijke omstandigheden van de klant.”
Geïnteresseerden kunnen ook een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismakingstraining.

www.fit20velp.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.