Home / Doesburg-Regiobode / Op de koffie bij Rembrandt

Op de koffie bij Rembrandt

DOESBURG – Woensdagmorgen 2 oktober gaat het nieuwe seizoen ‘Wat hebben we bij de koffie?’ in de Martinikerk in Doesburg van start. “Zoals u van ons gewend bent, krijgt u naast wat lekkers ook een kort programma aangeboden”, aldus dominee Chris Kors. “Deze keer staat dat in het teken van Rembrandt. In de vorm van een vertel-, kijk- en luisterverhaal struinen we door het leven van deze wereldberoemde schilder. Onze gids daarbij is Rembrandtliefhebber en kenner Raymond Rombout.” De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur, de bijeenkomst wordt rond 11.30 uur afgerond.
Vanaf 10.00 staat de koffie klaar. Rond de klok van 11.30 uur ronden we af. Van harte welkom!

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Gymtas van Doesburg Beweegt

DOESBURG – Het is een hele overstap om van groep 2 naar groep 3 te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.