Home / Doesburg-Regiobode / Ontdek de kunstenaar in jezelf

Ontdek de kunstenaar in jezelf

HALL – In september starten er nieuwe cursussen (portret)boetseren, beeldhouwen, glasfusing en glas in lood in de boerderij atelier van Annelies van der Drift, in Hall. Kunst maken en beleven met veel plezier en ontspanning staan centraal. Mensen die al ervaring hebben krijgen hier de ruimte om om zich verder te verdiepen in de kunst. Met haar jarenlange en deskundige ervaring als kunstdocent neemt Annelies deelnemers mee in het proces van zelf iets moois creëren. De lessen vinden plaats op dinsdagochtend, vrijdagmiddag en zaterdagochtend. Meer informatie is te vinden op www.anneliesvanderdrift.nl en voor vragen en aanmelding kan er gemaild of gebeld worden naar anneliesvanderdrift@gmail.com of tel. 06-10737676.

Lees ook

Giesbeekse start inzameling voor zus in door bosbrand getroffen Australië

GIESBEEK – Grote zorgen in de familie van Irene Braakman in Giesbeek. Haar zus Jacqueline …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.