Home / Belangrijk / OERRR wolventocht

OERRR wolventocht

RHEDEN – Op woensdag 28 augustus kunnen kinderen met de gids op pad en kennis maken met de stoere jager, de wolf. De start van de tocht is vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Deze activiteit duurt van 14.00 tot 16.00 uur en aanmelden kan via natuurmonumenten.nl. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 4 euro voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten. Niet-leden betalen 7 euro. Dit is een gezinsactiviteit. Ouders én kinderen kopen een kaartje.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.