Home / Rheden-Regiobode / OERRR Natuurfotograferen

OERRR Natuurfotograferen

RHEDEN – Op zondag 8 september kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders/begeleiders) bij bezoekerscentrumVeluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet. De activiteit start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen zowel voor volwassenen als kinderen 4 euro voor leden en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. Dit is een gezinsactiviteit. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het Bezoekerscentrum. Tijdens deze workshop leren de deelnemers hoe zij een plant of dier op een mooie, creatieve manier in beeld kunnen brengen.

www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.