Home / Brummen-Regiobode / NK Burlen

NK Burlen

HOENDERLOO – Wat zeven jaar geleden als een ludiek evenement werd gestart, is ondertussen uitgegroeid tot een nationaal begrip: Het NK Burlen. Op zondag 8 september wordt er in Het Nationale Park De Hoge Veluwe gestreden om de titel van Nederlands Kampioen Burlen 2019. De kampioen wint een safari met de boswachter, voor een groep van zes personen. Deelname is gratis en alle deelnemers worden beloond met een Beschermerkaart 2020. Er is een vakkundige jury met onder meer Radio 1-presentatrice Lara Rense en boswachter Henk Ruseler van De Hoge Veluwe. De presentatie is in handen van Marlies Claasen. Het NK duurt van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op het Marchantplein, in het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Bijwonen van het NK is gratis, voor toegang tot het park moet wel entree betaald worden. Iedereen mag meedoen. Van jong tot oud en van professioneel boswachter tot amateur-burler. Inschrijven kan door een e-mail met naam, adres en telefoonnummer te sturen naar burlen@hogeveluwe.nl. De inschrijving sluit op donderdag 5 september.

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.