Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe films in Filmhuis Dieren

Nieuwe films in Filmhuis Dieren

DIEREN – Op vrijdag 6 september draait om 20.00 uur de rockmusical Rocketman, in Filmhuis Dieren. In de film vertellen de hits van Elton John zijn turbulente levensverhaal. Op dinsdag 10 september spelen er twee films. In de matinee draait om 14.30 uur het hartverwarmende, waargebeurde verhaal Green Book, een film die de Oscar won voor Beste Film. De tweede film is The Reader. Deze draait om 20.00 uur en staat in het teken van de week van de alfabetisering en is in samenwerking met het Taalhuis Veluwezoom. Voor deze film geldt een speciale entreeprijs van 3 euro. Filmhuis Dieren draait in theater Theothorne. Reserveren kan via de website.

ww.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.