Home / Nieuws / Nieuwe expositie in de lichtstraat in De Paperclip in Velp

Nieuwe expositie in de lichtstraat in De Paperclip in Velp

VELP – Kunstenares Bianca Verhoeven houdt vanaf 18 augustus een expositie in de lichtstraat van De Paperclip aan de Eiberstraat 14 in Velp. Verhoeven is beeldhouwer en schilder, haar schilderijen worden nu tentoongesteld. Bianca Verhoeven: “In mijn werken vind ik het belangrijk te zoeken naar een goede compositie, balans en kleurstelling. Alles moet kloppen. Ik werk dolgraag met paletmes, spons, met mijn vingers, zand en structuurpasta. Dit geeft het werk meer diepte en body”. De tentoonstelling is nog tot en met 18 oktober te bezoeken tijdens de openingstijden van De Paperclip van maandag tot en met vrijdag.

Lees ook

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Vanaf vrijdag 6 december is het nieuwe nummer van Ambt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.