Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe dirigent voor Thomassen Mannenkoor

Nieuwe dirigent voor Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Met trots kondigt het bestuur van het Thomassen Mannenkoor aan dat de heren een nieuwe dirigent hebben. Het gaat om Sabine Geerlof – Van de Zande, doctoranda in de muziekwetenschappen aan de universiteit van Utrecht en dirigent bij verschillende koren in de Randstad en het midden van het land. Nu komt daar ook het Rhedense mannenkoor bij. Sabine, woonachtig in Utrecht, is Choirmaster Organist in de Anglicaanse traditie en ook organist in kerken van verschillende gezindtes. Ook is ze docent stemvorming piano en orgel. In november vorig jaar ontving Sabine Geerlof de St. Gregorius onderscheiding voor 25 jaar beoefen en begeleiden van kerkmuziek. Ze is ook getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Het Thomassen Mannenkoor houdt op zondag 15 december een bijeenkomst voor leden en bestuur. Dan wordt afscheid genomen van Gea en Piet Cnossen. Gea is vele jaren ladyspeaker geweest voor het koor.

Lees ook

Meditatieavonden in Rhedense Dorpskerk

RHEDEN – Per dinsdag 21 januari gaat een serie van tien meditatieavonden van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.