Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe activiteiten in Ons Raadhuis

Nieuwe activiteiten in Ons Raadhuis

VELP РHet programma van Ons Raadhuis is weer in volle gang. Op maandag 2 september is er gestart met een cursus Speksteen bewerken. Speksteen behoort tot de zachte steensoorten en laat zich daarom makkelijk bewerken. Met gebruik van rasp en schuurpapier wordt een mooie vorm gemaakt. Op woensdag 4 september is er een workshop Bloemschikken Ikebana. Dit is de eerste van een aantal workshops over bloemschikken en het begint om 14.00 uur. Op woensdag start ook het wekelijkse internetcafé dat begint om 15.00 uur. Er is dan een deskundige aanwezig om uitleg te geven over het gebruik van tablet en smartphone. Deze activiteit kost 3,30 euro. Op donderdag 5 september is er om 14.00 uur een klankschaalconcert van Jolanda Stellingwerff. Voor dit concert is de entree 3,30 euro. Uitgebreidere informatie over deze en de overige activiteiten van Ons Raadhuis is te vinden op de www.onsraadhuis.com.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.