Home / Rheden-Regiobode / Netwerkbijeenkomst NIO: In gesprek met zorgmijders

Netwerkbijeenkomst NIO: In gesprek met zorgmijders

RHEDEN – Hoe kom je met zorgmijders in gesprek? Dat is het thema van een netwerkbijeenkomst van het Netwerk Informele Ondersteuning (NIO), die dinsdag 8 oktober wordt gehouden in Ons Huis in Rheden.

Het programma deze middag wordt verzorgd door Joke van Galen, een actieve professional in het sociale domein. In kleine groepjes delen de aanwezigen hun ervaringen en wisselen tips uit. Daarnaast staan er twee korte presentaties op het programma. De vrijwillige telefoonwachten vertellen over hun activiteiten bij het Meldpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT) en Noud Linders vertelt over de activiteiten in het Duynhuis in Dieren. Tot slot stelt de kerngroep van NIO de aanwezigen op de hoogte van de stand van zaken omtrent de wens van een sociale kaart.

Vanaf 15.00 uur staan de koffie en thee klaar. Het programma begint 15.30 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten. Aansluitend is er nog ruimte om te netwerken. Aanmelden is gewenst, liefst voor 4 oktober, en kan via netwerknio@gmail.com.

Het NIO organiseert netwerkbijeenkomsten zodat vrijwilligers elkaar beter leren kennen en ervaringen uitwisselen. Hierdoor leggen zij onderling eenvoudiger lokale verbindingen en werken makkelijker samen. Er is altijd een thema, maar ook een nazit om te netwerken.

Lees ook

Lente in aantocht: eerste lammetje geboren

RHEDEN – De Rhedense Schaapskudde heeft vrijdag 22 januari de eerste lammetjes van het jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.