Home / Brummen-Regiobode / Mooie opbrengst KWF-collecte Loenen

Mooie opbrengst KWF-collecte Loenen

LOENEN – De huis aan huis KWF-collecte voor de kankerbestrijding heeft in Loenen weer een mooi bedrag opgeleverd. Een groep colllectanten ging weer op pad en haalde met elkaar een bedrag van 2701,52 euro bij elkaar. Dit bedrag is ongeveer gelijk aan vorig jaar. Stien Elijzen, die de collecte in Loenen regelt, dankt alle gulle gevers maar zeker ook de vrijwilligers die huis aan huis hebben aangebeld. Volgend jaar hoopt zij weer te beschikken over voldoende mannen en vrouwen om alle wijken bemand te krijgen.

Lees ook

Geen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Komende zaterdag 30 mei wordt er geen papier in Eerbeek opgehaald. Dit omdat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.