Home / Rheden-Regiobode / Margot Ribberink over klimaatverandering

Margot Ribberink over klimaatverandering

ROZENDAAL – Op woensdag 2 oktober is er een thema-avond over klimaatverandering, in de Serre van Rozendaal. Tijdens deze thema-avond geeft meteoroloog Margot Ribberink een lezing over klimaatverandering. Ribberink was jarenlang weervrouw bij onder andere RTL 4 en Omroep Gelderland en zet zich momenteel in voor duurzaamheid in Gelderland.

Het programma van de thema-avond begint om 19.45 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur en deelname is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen wordt vooraf aanmelden aangeraden. Aanmelden kan via info@rosendael74.nl en als er al vragen zijn voor Margot, kunnen deze in de mail vast worden doorgegeven. Eén van de speerpunten van Rosendael’74 is om als gemeente weerbaar te zijn tegen de klimaatverandering en slim in te spelen op de energietransitie.

Lees ook

Speurtocht door Velp

VELP – De Velpse buurtsportdag van woensdag 12 augustus staat in het teken van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.