Home / Brummen-Regiobode / Lunchen in de Huiskamer van Lieren

Lunchen in de Huiskamer van Lieren

LIEREN – Op woensdag 2 oktober is het een half jaar geleden dat de deuren van de Huiskamer van Lieren openden. De Huiskamer heeft inmiddels heel wat mensen mogen ontvangen. Om het jubileum te vieren wordt er op 2 oktober vanaf 12.00 uur een lunch aangeboden. Opgeven kan tijdens de koffieochtenden op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Bellen of mailen kan ook via tel. 06-12727392 of ans@fillekes.com. De Huiskamer is te vinden aan de Lierderstraat 7.

Lees ook

Ophalen oud papier Loenen

LOENEN – Zaterdag 14 december wordt weer een Loenense wijk aangedaan door de vrijwilligers van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.