Home / Alle-Regiobode / Loopgroep Jutberg start weer

Loopgroep Jutberg start weer

LAAG SOEREN – Nu de zomer weer ten einde komt, is het tijd voor de hardloopgroep Jutberg om weer te beginnen met de wekelijkse loopochtenden. Iedere zaterdag vanaf 1 september start de groep om 9.00 uur in de kantine op de Jutberg in Laag-Soeren. Er wordt getraind voor verschillende doelen, zoals de marathon Eindhoven, de 7-heuvelenloop en de Dam tot Dam-loop. Iedere loper krijgt een schema om persoonlijke doelen te halen. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Ook heeft Jutberg een wandelgroep voor mensen die stevig willen wandelen. Öp 14 september is de groep in Wijk aan Zee voor de jaarlijkse strandloop. Er wordt geen contributie gevraagd, maar deelnemers betalen 1 euro wanneer ze meetrainen. Neem voor meer informatiecontact op via tel. 06-53497450 of loopgroepjutberg@outlook.com.

www.loopgroepjutberg.nl

Lees ook

Foi,foi: De arfenis

D’r is un bekend gezegde: ‘Ie kent iemand pas goed a’j d’r un arfenis mee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.