Home / Nieuws / Lidl in Dieren feestelijk geopend

Lidl in Dieren feestelijk geopend

DIEREN – Woensdag 28 augustus was het zover. Het eerste filiaal van Lidl in Dieren aan de Diderna werd geopend. Wethouder Klomberg opende samen met supermarktmanager Paul de winkel. Vele geïnteresseerden stonden al in de rij voor een gratis bosje bloemen. Om 8.30 uur ontvingen alle klanten een lot, hiermee maakten zij kans op een minuut gratis winkelen. Jan Hol was de gelukkige winnaar. Hij mocht een minuut lang zijn karretje vol gooien en kreeg daarbij de hulp van onder andere de wethouder. De nieuwe Lidl verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden deze niet meer verkocht.

Foto: Wencel Maresh

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.