Home / Rheden-Regiobode / Lezing ‘Overlevingskunst’

Lezing ‘Overlevingskunst’

VELP – Centrum De Sprang-Vrijzinnigen in Velp houdt zondag 22 september een lezing ‘Overlevingskunst’ in haar ruimte aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Professor dr. Christa Anbeek spreekt over dat thema. Zij werd al jong geconfronteerd met de dood door het overlijden van haar moeder, haar vader en haar broer, waarbij in de laatste twee gevallen sprake was van een zelfgekozen dood. Christa ging de tegenovergestelde richting op, ze kreeg een dochter. In haar werk speelt de vraag hoe de mens zich verhoudt tot het leven een centrale rol. Ze schreef verschillende boeken. Het laatste, ‘Voor Joseph en zijn broer’ kreeg de prijs voor het beste spirituele boek van 2019. De lezing begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.00 à 12.30 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief consumptie. Leden/begunstigers van De Sprang mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Financiële situatie Rheden stuk minder penibel

GEM. RHEDEN – De financiële situatie van de gemeente Rheden ziet er veel positiever uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.