Home / Doesburg-Regiobode / Lessen Qigong in Doesburg

Lessen Qigong in Doesburg

DOESBURG – Acupunctuurpraktijk Doesburg is sinds vorig jaar september gestart met groeplessen QiGong, een Chinese bewegingsleer met eenvoudige, vloeiende bewegingen waarin gewrichten en spieren worden ontspannen, losgemaakt en bewogen. Het helpt om soepel en fit te blijven en is geschikt voor alle leeftijden, ongeacht de fysieke conditie. Hierdoor is QiGong een zeer geschikte bewegingsvorm voor mensen met een chronische en/of lichamelijk beperking of voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er is elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur les aan de Wilgenstraat 4 in Doesburg en elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur in Angerlo. De les wordt verzorgd door Dieke Theuns. Bij voldoende belangstelling starten er nieuwe groepen die wat meer gericht zijn op mensen met een beperking, zodat er les op maat kan worden gegeven. Deze lessen bestaan uit zitoefeningen op de stoel en, afhankelijk van het functioneren, ook lopende oefeningen. De les zal 45 minuten gaan duren.

Dieke Theuns, tel. 06-52633430

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.