Home / Brummen-Regiobode / Leren mediteren

Leren mediteren

LOENEN – Op zondag 15 september is er een introductiecursus, waarin uitleg gegeven wordt over de basis meditatietechnieken, in het Maitreya Instituut Bosoord in Loenen. De cursus is zowel voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met meditatie en het boeddhisme, als voor mensen die in andere tradities aan meditatie hebben gedaan. In 5 zondagmiddagen wordt kennisgemaakt met tien verschillende meditatietechnieken. De cursussen worden gegeven van 14.00 tot 17.00 uur en kunnen los gevolgd worden.

Lees ook

Orgelconcert in Schaarsbergen

SCHAARSBERGEN – Lars Alexander Mensonides, kantor-organist in Eidskog Noorwegen, verzorgt zondag 26 januari een orgelconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.