Home / Rheden-Regiobode / Kofferbakmarkt en Late Summer Party

Kofferbakmarkt en Late Summer Party

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior Ellecom / De Steeg houdt zaterdag 7 september weer de jaarlijkse markt en kofferbakverkoop. Tussen 9.30 en 14.30 uur biedt een keur aan verkopers weer hun waren aan op en rond het Dorpsplein in Ellecom. Daarnaast staat er voor de kinderen een springkussen en zijn er optredens van het jeugdorkest, dweilorkest Freestyle en Herrie en een drive-inshow. Op het gezellige terras kan iedereen genieten van een hapje en drankje.
Na de markt wordt ‘s avonds een Late Summer Party gehouden. De Keizerstad Discoshow verzorgt lekkere muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het feest begint om 20.00 uur en wordt gehouden op het Dorpsplein.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.