Home / Algemeen / Klarenbeekse Vakantie Speelweek geslaagd

Klarenbeekse Vakantie Speelweek geslaagd

KLARENBEEK – Vorige week vond alweer de zesde editie van de Klarenbeekse Vakantie Speelweek (KVS) plaats. Vier dagen vol sport, spel, muziek, creativiteit, pallets en plezier.

Zo’n tweehonderd basisschoolkinderen uit Klarenbeek en omgeving hebben een heerlijke week gehad en ook bij de vele vrijwilligers die aanwezig waren, straalde het enthousiasme er van af.

Op de zondag voorafgaand aan de speelweek werd op het KVS-terrein De Dalk een openluchtbioscoop gehouden. Drie films, een voor de allerkleinsten, een voor de jeugd en ‘s avonds een voor de volwassenen stonden op het programma.
Op maandagochtend 26 augustus om 09.30 uur werd de speelweek zelf geopend. Iedere dag konden de kinderen een dagdeel aan de hutten bouwen en daarnaast kregen zij een programma aangeboden op het gebied van sport, spel, muziek of creativiteit. De invulling van deze programma’s is grotendeels voorbereid door jonge vrijwilligers (in de leeftijd van 14 tot 24 jaar).
De jeugd pakt dit ieder jaar weer fantastisch op. Mooi om te zien dat de speelweek niet alleen voor vertier zorgt voor de basisschoolkinderen, maar ook voor de jeugdige vrijwilligers plezier, sociale contacten en een mooie vermelding op hun CV oplevert.
De laatste dag werd in de avond afgesloten met een KVS-festival, waar alle ouders, opa’s en oma’s, sponsoren en iedereen die de KVS een warm hart toedraagt, voor waren uitgenodigd.

Wie interesse heeft om ook vrijwilliger te worden bij de speelweek kan zich melden via kvsklarenbeek@gmail.com. De jeugdige vrijwilligers zijn doorgaans in de leeftijd van 14 tot 24 jaar en met name in de periode rondom de speelweek zelf actief.
De werkgroep wil ook iedereen weer bedanken die deze week mogelijk heeft gemaakt. De organisatie is iedereen zeer erkentelijk voor hun steun waarmee deze week gerealiseerd kon worden.

Foto’s en filmpjes zijn te zien op www.facebook.com/kvsklarenbeek. Deze site is ook voor niet-Facebookgebruikers toegankelijk.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.