Home / Rheden-Regiobode / Kinderyoga leren geven

Kinderyoga leren geven

ELLECOM – Op zaterdag 14 september start voor het 15e jaar de Kinderyoga Docenten Opleiding, in Ananda Yoga Centrum in Ellecom. De opleiding is voor iedereen die, op een speelse en liefdevolle manier, kinderen wil leren begeleiden naar meer rust, ontspanning en harmonie.

De kinderyogaopleiding in Ananda Yoga Centrum is heel praktijk gericht. In 10 lesdagen leren de cursisten goede kinderyogalessen te geven, die aansluiten bij de belevingswereld en de leeftijd van de kinderen. De toekomstige kinderyogadocenten leren hoe ze op een deskundige en vreugdevolle manier yogahoudingen kunnen combineren met spel en beweging, massage en aanraking, en ritme en zingen. De laatste jaren staat yoga voor kinderen erg in de belangstelling, vanwege de vele positieve effecten op het fysieke, emotionele en mentale welzijn van kinderen.

Na het volgen van deze opleiding kan de cursist een eigen kinderyogapraktijk starten, lesgeven in het basisonderwijs en op BSO’s of gewoon thuis.
De kinderyoga-opleiding wordt gegeven van 19 september tot en met 20 januari, op 10 zaterdagen. De docente van de opleiding is Miriam Vorderman. Zij is kinderyogadocent en leerkracht in het basisonderwijs. Ook geeft zij yoga en mindfulness-trainingen.

tel. 0313-414893
anandayogacentrum.nl

Lees ook

Op zoek naar wilde paarden

RHEDEN – Op zondag 26 januari kan er om 14.00 uur op zoek worden gegaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.