Home / Doesburg-Regiobode / Kinderyoga in Doesburg

Kinderyoga in Doesburg

DOESBURG – Op maandag 9 september start een nieuwe reeks van vijf kinderyogalessen, in de de binnenstad van Doesburg. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar en worden gegeven door Janny Tiemessen. De lessen zijn speels en zorgen voor ontspanning en meer contact met het eigen lichaam. Een les duurt van 15.30 tot 16.30 uur een reeks van vijf lessen kost 30 euro per kind. Voor meer informatie en aanmelden kan gemaild worden naar jannytiem@yahoo.com.

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.